{ Kirjailijavierailut }

Lukukeskus välittää kirjailijavierailuja kouluihin, kirjastoihin, kulttuuritapahtumiin, juhliin tai muihin yksityistilaisuuksiin. Kirjailijavierailuja tilataan vuosittain yli 1000.

Tietokannassamme on yli 600 kirjallisuuden alan ammattilaista: kauno-, tieto- ja näytelmäkirjailijoita, kääntäjiä, käsikirjoittajia, kuvittajia ja sarjakuvantekijöitä. Voit selata kirjailijoita ilman kirjautumista. Tilauksen tekemiseksi täytyy rekisteröityä. Jatkossa näet omat tietosi ja tilauksesi kirjautumalla tilaajapalveluun.

Kirjailijahaku

Voit etsiä sopivaa kirjailijaa nimellä tai tarkemmalla haulla. Kertomalla mm. yleisön iän, esiintymispaikan tai esiintymiskielen löydät sopivia esiintyjiä. Pääset tekemään tilauksen klikkaamalla ”tutustu kirjailijaan”. Lukukeskus neuvottelee kirjailijan kanssa esiintymisen ajankohdan, palkkion, matkustustavan ja muut yksityiskohdat – tilaajana sinun ei tarvitse kuin kertoa haluamasi ajankohta ja kirjailijatoiveesi, sekä vierailuun liittyvät yksityiskohdat.

Jos haluamaasi kirjailijaa ei löydy tietokannasta, voit siirtyä suoraan tilauslomakkeeseen ja täyttää kirjailijan nimen kohtaan ”lisää uusi kirjailija”, ja tehdä tilauksen. Lukukeskuksen tuottaja selvittää, onko kyseistä kirjailijaa mahdollista saada vierailulle.

Lisätietoa saat asiakaspalvelusta puh. 050 4134232.

Haku

Tarkennettu haku

Vierailun tyyppi

Esiintymispaikka

Tyylilaji

Maakunta

Esiintymiskielet

A-Ö

 

Näillä hakuehdoilla ei löydy kirjailijoita tietokannasta. Kokeile hakea jotain muuta kirjailijaa tai siirry täyttämään haluamasi kirjailija suoraan tilauslomakkeeseen.